Youth and the Labour Markets in the European Union - Klimko, Roman, 1985-
Najnovšie trendy v nezamestnanosti mladých ľudí. Hlavné otázky týkajúce sa nezamestnanosti mladých ľudí, ktoré je potrebné vyriešiť.