Príležitosti pre prehĺbenie a rozvoj spolupráce medzi EÚ a Kazachstanom - Drieniková, Kristína, 1982-
Hospodárska politika Kazachstanu. Obchodná spolupráca Európskej únie a Kazachstanu. Dohoda o partnerstve a spolupráci z r. 1999 a jej rozšírenie v r. 2014. Hospodárska spolupráca EÚ a Kazachstanu. Energetický záujem EÚ aj Ruska. Dobrá geografická poloha Kazachsatanu - spolupráca s Čínou a Indiou.