Samohodnotenie ako spôsob dosiahnutia a udržania statusu Business Excellence - Schweighofer, Lenka
Podstata konceptu samohodnotenia. Výhody, ktoré prináša implementácia metódy samohodnotenia pre organizáciu. Účel a prínosy rámca hodnotenia a oceňovania kvality. Program oceňovania kvality ako nástroj samohodnotenia. Kritériá modelov excelentnosti. Porovnanie základných kritérií vybraných modelov excelentnosti využívaných v súťaži o získanie prestížneho ocenenia za kvalitu.