On Spatial Knowledge and Human Capital Spillovers Across EU Regions: Does Closeness Truly Matter? - Puškárová, Paula, 1985-
Odhad a porovnanie odhadovaných efektov prelievania (spillover effects) ľudského kapitálu a znalostného kapitálu v regiónoch EÚ NUTS-2 v období 2000-2010. Upravený priestorový Durbinov model (SDM, spatial Durbin model). Euroregióny s najvyššími priamymi a nepriamymi účinkami znalostného kapitálu. Euroregióny s najvyššími nepriamymi vplyvmi ľudského kapitálu.