Knowledge Spillovers From Universities: The Applicability of Knowledge Production Function - Špurek, Miroslav, 1992-
Vedomostná produkčná funkcia (Griliches-Jaffe) - obmedzenia a možnosti zlepšenia. Modelovanie priestorových interakcií. Zástupná rola patentov.