Internal Control System of Insurance Companies Under Regulation Solvency II - Krátka, Zuzana, 1968-
Regulácia systému vnútornej kontroly podľa Solventnosti II. Systém vnútornej kontroly vybraných poisťovní v SR: Allianz - Slovenská poisťovňa, a. s., KOOPERATIVA poisťovňa, a. s. Vienna Insurance Group, Generali poisťovňa, a. s.