Adaptive Lectures Using Feedback - Kultan, Jaroslav, 1960-
V klasickej výučbe, prednášajúci často opakuje niektoré veci, ktoré sú už známe. Niekedy prednášajúci predpokladá, že študenti majú určité vedomosti, ktoré nemajú a výklad nie je potom postačujúci. Príspevok je zameraný na zvyšovanie kvality vyučovania prispôsobením jednotlivých prednášok danej skupine s využitím veľmi rýchlej spätnej väzby.