Possibilities of Using Microsoft Azure in the Content of Higher Education - Mukhambetova, M.
Prezentácia jednej z možností využitia informačných technológií s cieľom zlepšiť kvalitu vzdelávania. Skúmanie prístupov pomocou cloud zdrojov a ich uplatnenie vo vzdelávacích programoch informatiky. Možnosti cloud zdrojov microsoft Azure - vývoj, organizácia vzdialené pripojenie v rôznych prostrediach; tvorba www stránok a mobilné aplikácie a ich zverejňovanie v Azure. Navrhovaný cloud zdroj môže byť pracovným nástrojom v procese výcviku budúcich učiteľov informatiky a IT špecialistov.