Disaster-induced Migration in Small Islands Lessons Learnt from Hurricanes Irma and Maria - Staroň, Juraj
Bezpečnostné opatrenia prijaté na presun obyvateľstva po hurikánoch Irma a Mária na bezpečné miesto. Prípadová štúdia o vplyve prírodných katastrof na riešenia evakuácie malých izolovaných ostrovo.