Networking Theory of Innovation in Practice – The Hungarian Case - Toth, Jozsef
Dôvody, prečo sa potravinárske spoločnosti v Maďarsku nezapájajú do inovačných aktivít a ak tak urobia, čo ich k tomu vedie. Dáta z prieskumu spoločenských inovácií (Community Innovation Survey 2012a).