Phases to the Transformation of Agriculture in Central Europe – Selected Processes and Their Results - Bański, Jerzy
Hodnotenie vybraných ekonomických procesov prebiehajúcich v poľnohospodárstve za obdobie rokov 1992 - 2017 v regióne Strednej Európy.