Role of International Exchange of Information in the Fight Against Tax Evasion and Fraud in Globalized Economy - Lénártová, Gizela
Prezentácia návrhov svetových ekonómov v boji proti daňovým únikom, podvodom a využívaniu daňových rajov pri praní špinavých peňazí, mieru ich uplatnenia v praxi, ďalej zistiť účinnosť navrhovaných opatrení medzinárodných inštitúcií a národných vlád v oblasti medzinárodnej výmeny informácií pri eliminovaní daňových únikov a podvodov v oblasti priamych a nepriamych daní.