Global Problem of Poverty With a Focus On Income and Material Deprivation in Slovakia - Vojtková, Mária, 1966-
Kvantifikácia vplyvu vybraných faktorov na ekvivalentný disponibilný dôchodok domácností s hmotne znevýhodnenými a neudržateľnými domácnosťami, ich porovnanie a interpretácia. Analýza založená na štatistickom zisťovaní o príjmoch a životných podmienkach EÚ SILC