Markov Chains and Their Use in Sickness Insurance - Simonka, Zsolt, 1974-
Stochastický model využiteľný v zdravotnom poistení. Konštrukcia stochastického modelu pomocou Markovových reťazcov. Výpočet pravdepodobností prechodu v trojstavovom modeli.