Súčasné trendy a výzvy pre controllérov v oblasti IT - Freňáková, Magdaléna, 1981-
Definícia kontrolingu ako práce s informáciami, ktorej úlohou je riadiť podnik ako celok využitím informácií hodnotiacich reálne procesy. Dopad kontrolingu na súčasnosť podniku ako aj na jeho budúci vývoj prostredníctvom prognózovania, plánovania či návrhu nápravných opatrení vzniknutých odchýlok. Súčasné IT trendy a výzvy pre kontrolérov. Digitalizácia a budúcnosť kontrolingu.