Labour Migrants in Three European Labour Markets Zones: Bottleneck Vacancies Analysis - Přívara, Andrej, 1983-
Analýza charakteristík trhu práce v troch geografických európskych zónach (severná Európa, stredná východná Európa, pobaltské štáty). Faktory a podmienky zamestnateľnosti migrantov, analýza úzkoprofilových voľných pracovných miest v týchto zónach.