Integrovaná marketingová komunikácia v maloobchode - Lieskovská, Vanda, 1961-
Charakteristika integrovanej marketingovej komunikácie (IMK). Znalosť konkurencie ako predpoklad IMK. TOP 10 potravinárskeho obchodu za rok 2015. Zákazníci ako určujúci faktor efektívnej IMK. Komunikačné aktivity COOP Jednota s. d. Slovensko. Lokálpatriotizmus v reklamách spoločnosti Kaufland SR. Marketingová komunikácia slovenského piva.