Potenciál priemyselných robotov - Lábaj, Martin, 1982-
Rastúci trend používania robotov vo výrobe má potenciál preklesiť mapu globálnych hodnotových reťazcov. V minulosti firmy presúvali produkciu z vyspelých krajín do rovzíjajúcich sa krajín s lacnou pracovnou silou. V súčasnosti čoraz viac však dochádza k reshoringu. Konkrétny príklad firmy Speedfactory v Nemecku. Problémy robotizácie.