Klasifikácia príjmov plynúcich do štátneho rozpočtu - Barlašová, Terézia
Štátny rozpočet schvaľovaný Národnou radou Slovenskej republiky zákonom o štátnom rozpočte na rok 2018. Najdôležitejšie kategórie príjmov plynúcich do štátneho rozpočtu.