Analýza ukazovateľov rentability a likvidity v podniku U. S. Steel Košice, s.r.o - Potoma, Radoslav, 1992-
Analýza vývoja určených finančných pomerových ukazovateľov v podniku U. S. Steel Košice, s.r.o. Výpočet zvolených finančných pomerových ukazovateľov a ich porovnanie s odporúčanými hodnotami. Možnosti zmeny vedúce k zlepšeniu postavenia podniku na trhu.