Digitálna Európa a digitálna budúcnosť - Danková, Lenka, 1993-
Rešerš informácií týkajúcich sa jednotného digitálneho trhu EÚ a jeho jednotlivých pilierov. Súčasný stav rozvoja digitálneho trhu na Slovensku a predpovedí týkajúcich sa digitálnej budúcnosti so zameraním sa na bližšie predstavenie digitálnych gigantov.