Technical Analysis Usage by the Prediction of Financial Assets Prices - Bikár, Miloš, 1973-
Variabilita využitia technických analýz krátkodobou predikciou rôznych tried aktív. Metodologicky sú vzory grafov a diagramov nakreslené podľa Fibonacciho sekvencie a Elliotových vĺn. Výsledky ukazujú dôkaz o relatívnej presnosti krátkodobej technickej analytickej predikcie najmä menovým párom, akciovými indexmi a komoditami.