Global Conditions of the Behavioral Aspect of Tax Evasion - Vavrová, Katarína, 1960-
Definovanie faktorov daňového správania daňovníkov v Slovenskej republike v rámci globálneho prístupu v Európskej únii. Základná terminológia daňovej povinnosti a daňových únikov.