Hodnocení regulace lobbingu u EK a EP podle projektu Mezinárodních standardů nevládních organizací - Babák, David
Regulácia lobingu v Európskej únii v kontexte odbornej literatúry. Hodnotenie regulácie lobingu v EÚ. Priradenie relevantných dokumentov a online zdrojov ku skúmaným kategóriám. Výsledky hodnotenia medzinárodných štandardov v rámci kategórií: regulačné vymedzenie, transparentnosť, integrita, participácia a prístup, kontrola a sankcie. Výsledky hodnotenia 38 štandardov podľa škálového systému u obidvoch inštitúcií (EK a EP).