Quality of the Education System Versus Competitiveness - Veselková, Alexandra
Porovnanie Slovenskej republiky, Českej republiky a Fínska z hľadiska kvality ich vzdelávacieho systému, a to na základe štúdií OECD zameraných na gramotnosť-PISA a PIAAC a vybraných determinantov 4. a 5. piliera indexu GCI.