Technical Efficiency of Banks in Central and Eastern Europe - Horvátová, Eva, 1958-
Faktory, pôsobiace na technickú efektívnosť bánk v strednej a východnej Európe počas finančnej krízy v období 2006-2013 vo vzťahu k veľkosti banky a špecifickej skupine krajín (V4, Pobaltie, Balkán).