Environmental Policy and Electromobility in European Union - Vidová, Jarmila, 1967-
Doprava a jej príspevok k znečisteniu životného prostredia. Euro emisné normy EURO 1 a EURO 2. Pokrok v oblasti emisií z EURO 0 na EURO 6. Pokrok v oblasti predaja áut v EÚ. Počet registrovaných vozidiel v krajinách EÚ podľa typu vozidla. Zmena cien kľúčových komodít (kobalt, paládium). Počet nabíjacích staníc elektromobilov a počet nabíjacích staníc na 1000 obyvateľov. Mesačné prevádzkové výdavky podľa typu vozidla v krajinách EÚ. Priemerné mesačné náklady podľa typu vozidla v krajinách V4. Podpora elektromobility a záujem o elektrické autá na Slovensku. Investičná náročnosť.