Využívání tradičních metod a nástrojů náboru a E-recruitmentu zaměstnanci generace Baby Boomers, Generace X, Generace Y a Generace Z u vybraných poskytovatelů zdravotních služeb v České republice - Bejtkovský, Jiří
Aktuálna úroveň využívania tradičných metód a nástrojov náboru zamestnancov (offline recruitment) v komparácii so zameraním na E-recruitment (online recruitment). Vymedzenie pojmu recruitment. Offline recruitment alebo tradičné metódy a nástroje náboru ľudských zdrojov. Online recruitment alebo Internet recruitment, E-recruitment. Súčasné generácie na trhu práce. Generácia Baby Boomers. Generácia X (Gen Xers). Generácia Y. Generácia Z (internetová generácia). Vlastnosti jednotlivých generácií osôb v kontexte trhu práce.