Implementácia metódy balanced scorecard v kúpeľnom podniku - Šenková, Anna
Podstata metódy Balanced Scorecard. Meradlá nastavené pre jednotlivé oblasti perspektív BSC. Možnosti implementácie Balanced Scorecard do systému riadenia v kúpeľnom podniku Vyšné Ružbachy, a.s.