Uplatnenie exaktných metód v rozhodovacích procesoch v podmienkach priemyselných podnikov na Slovensku - Jurík, Lukáš
Prezentácia aplikácie a využitie exaktných metód, konkrétne metódy Analytický hierarchický proces v rozhodovacích procesoch v oblasti riadenia ľudských zdrojoch vo vybraných priemyselných podnikoch.