Podporná politika univerzít - Šipikal, Miroslav, 1976-
Spôsoby podpory výskumu na univerzitách. Meranie vplyvu podpory univerzít. Metodologické aspekty merania vplyvu. Spôsoby merania dopadov podpory výskumu. Faktory úspešnosti podporných politík výskumu.