Význam univerzít pre rozvoj podnikania v regióne z pohľadu vzdelávania a zakladania univerzitných spin-off podnikov - Hiadlovský, Vladimír
Vplyv vysokoškolského vzdelávania na založenie a úspešnosť podnikania. Analýza potenciálneho vplyvu vysokoškolského vzdelania na pravdepodobnosť založenia podnikania, ako aj na jeho úspešnosť. Použité údaje z prieskumu Flash Eurobarometer 354 (2013).