Akademické podnikanie a typológia akademických spin-off firiem - Čorejová, Tatiana
Súčasný stav v teórii a praxi vymedzenia univerzitných spin-off firiem. Typológia spin-off firiem v univerzitnom prostredí Slovenska. Kategorizácia spin-off firiem v univerzitnom prostredí SR.