Stanovenie výkonnosti podniku na základe moderných prístupov ako súčasť schopností finančnej gramotnosti jednotlivca - Lukáč, Jozef, 1991-
Poznatky o moderných prístupoch k hodnoteniu finančnej výkonnosti podniku.