Hodnotenie environmentálnej výhodnosti a ekonomickej efektívnosti repasovaných výrobkov - Mrvová, Ľubica
Politika ochrany životného prostredia a ekonomické a environmentálne ciele podnikov. Prepojenie ekonomiky a ekológie v organizácii. Metódy hodnotenia ekonomickej efektívnosti environmentálnych výrobkov. Charakteristika hodnotenia environmentálnej výhodnosti a ekonomickej efektívnosti repasovaných výrobkov.