Lokálny ekonomický vplyv univerzitných študentov na rast dopytu v hostiteľskom meste (Prípadová štúdia Ekonomickej univerzity v Bratislave) - Sekelský, Lukáš
Krátkodobý ekonomický vplyv Ekonomickej univerzity v Bratislave, ktorý je výsledkom rastu dopytu spôsobený prítomnosťou univerzitných študentov v meste Bratislava. Percentuálna štruktúra študentov s vplyvom na mesto Bratislava. Celkové ročné výdavky študentov EUBA. Rozdelenie výdavkov študentov do odvetví podľa SK NACE. Multiplikované vplyvy výdavkov študentov Ekonomickej univerzity v Bratislave na Bratislavský kraj.