Migračné rozhodovanie absolventov Technickej univerzity v Košiciach - Šebová, Miriam
Analýza migračného rozhodovania absolventov Technickej univerzity v Košiciach. Údaje na empirickú štúdiu pochádzajú z dotazníkového prieskumu s absolventmi TUKE realizovaného v roku 2018. Cieľom analýzy bolo vysvetliť priestorové správanie absolventov a faktory, ktoré ovplyvňujú rozhodovanie absolventov, či ostanú alebo odídu z lokality, v ktorej študovali.