Investment Policy of the State in the Conditions of Global Competition - Fyliuk, Halyna M.
Poukázanie na potrebu meniť priority investičnej politiky EÚ v podmienkach globalizácie a spustením štvrtej priemyselnej revolúcie. Dynamika zmien rastu HDP, hrubej akumulácie kapitálu a priamych zahraničných investícií na Ukrajine.