Grounds of State Interest in Creative Industries - Kuksa, Ihor
Osobitosti tvorivého priemyslu a ich význam pre tvorivé odvetvia národnej ekonomiky a politiky s cieľom určiť legitimitu štátnej intervencie. Navyše, sú určené formy štyroch vzájomne prepojených komponentov, v ktorých funguje odvetvie tvorivej činnosti. Zároveň dokazuje politiku štátnej intervencie v tvorivých odvetviach.