The Greening of Transport and Logistics Systems of Regional Agricultural Markets - Kravtsiv, Vasyl
Zdôraznenie potreby uplatňovať systematický prístup pri posudzovaní zložky dopravy regionálnych poľnohospodárskych trhov. Definícia ekologizácie dopravných a logistických systémov ako implementácie súboru organizačných a technologických záruk týkajúcich sa procesu optimalizácie výdavkov na energiu a bezpečnosť foriem transformácie energie na prechod tokov materiálu logistickými reťazcami. Skúsenosti európskych dopravných a logistických spoločností, ktoré sa týkajú implementácie zásad zelenej logistiky a možné uplatnenie príslušnej skúsenosti v domácich podmienkach.