Novely zákona o DPH v roku 2019 a v roku 2020 - Glazelová, Ivana
Národná rada Slovenskej republiky schválila novely zákona o DPH a to dňa 29.11. 2018 zákon č. 369/2018 Z.z. a dňa 23.10. 2018 zákon č. 323/2018 Z.z., ktorými sa mení a dopĺňa zákon č. 222//2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov.