Sadzba z tabakových výrobkov a prechodné ustanovenia k úpravám účinným od 1. februára 2019 - Válek, Juraj, 1981-
Od 1. februára 2019 budú v platnosti nové sadzby pri spotrebnej dani z tabaku a spotrebnej dani z cigariet. Ilustračné príklady.