Daňové priznanie subjektov verejnej správy a územnej samosprávy za rok 2018 - Sekerková, Ľubica
Povinnosť podávať daňové priznanie k dani z príjmov právnickej osoby vyplýva pre právnické osoby z dvoch právnych predpisov, ktorými sú: § 15 zákona č. 563/2009 Z. z. o správe daní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p., § 41 ods. 1 zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. Ilustračné príklady.