Zostavenie rozpočtu na prelome rokov 2018/2019 v otázkach a odpovediach - Sýkora, Jozef
Zostavenie a schválenie rozpočtu na rok 2019 vzhľadom na roky 2020 a 2021. Viaceré samosprávy vstupujú do roku 2019 v provizóriu a čaká ich následne schválenie predloženého rozpočtu zastupiteľstvom obce a miest. Vybrané problémy z praxe na prelome rokov 2018/2019 v otázkach a odpovediach.