Novela zákona o finančnej kontrole účinná od 1. januára 2019 - Sýkora, Jozef
Zmeny v zákone č. 357/2015 Z. z. o finančnej kontrole a audite a o zmene a doplnení niektorých zákonov, a to od schválenia najnovšej novely zákona s účinnosťou od 1. januára 2019. V roku 2018 boli schválené dve novely zákona o finančnej kontrole a audite s účinnosťou od začiatku roka 2019. Treba uviesť, že výkon administratívnej finančnej kontroly sa nemení a základná finančná kontrola sa iba bližšie špecifikuje z formálnej stránky jej výkonu.