Atraktivita podnikania na internete pre mladých ľudí - Hasan, Jamal
Pohľad mladých ľudí na atraktivitu podnikania v online svete. Rastúci záujem registrácií mladých webových stránok so slovenskou doménou. Agentúry podporujúce online podnikanie na Slovensku. Výhody podnikania online.