Základná finančná kontrola v školách a školských zariadeniach - Konečná Veverková, Ingrid
Novela zákona č. 357/2015 Z. z. o finančnej kontrole a vnútornom audite, ktorá je účinná od 1. januára 2019. Zmeny vo výkone základnej finančnej kontroly od 1. januára 2019.