Podnikateľské zručnosti vo vyučovacom procese realizácia praktického vyučovania - Hrašková, Dagmar
Významným poznaním, s ktorým sa v súčasnosti stotožňuje čoraz väčší počet riadiacich zamestnancov a personálnych odborníkov malých, stredných aj veľkých podnikov je skutočnosť, že ľudský faktor je jediným dynamickým predpokladom a tvorcom súčasného i budúceho úspechu podniku. Kvalifikovaný ľudský potenciál tvorený zručnosťami, schopnosťami, skúsenosťou a motiváciou nepretržite sa rozvíjajúcich zamestnancov predstavuje najdynamickejšiu silu budúceho rozmachu spoločnosti, rozhoduje o efektívnosti jej aktuálneho fungovania a strategického rozvoja. Vysokokvalifikovaní zamestnanci posúvajú organizáciu smerom k úspechu a predstavujú najvýznamnejšiu intelektovú silu podniku.