Health Perception and Food Choice Factors in Predicting Healthy Consumption Among Elderly - Lesáková, Dagmar, 1949-
Vnímanie zdravia a výber zdravej potravy u starších ľudí. Rôzne motívy výberu potravy ovplyvňujú stravovacie správanie staršej populácie.