Processy terminologizacii i determinologizacii ekonomičeskoj leksiki - Grigorjanová, Tatjana, 1960-
Termín ako prostriedok na odovzdanie informácie. Terminologizácia ako jazykový proces, pri ktorom slovo nadobúda význam termínu v určitej odbornej oblasti. Spôsoby terminologizácie. Charakteristika pojmu determinologizácia. Determinologizácia ekonomickej lexiky v publicistickom štýle.